ЖАР Театър с нов площаден спектакъл за деца по мотиви от японски приказки

1
0

Международният екип на мим-формация ЖАР Театър ще ви покаже новото си детско площадно представление на 31 юли от 11:00 ч. в парка „Заимов“ – пред театър „София“. „Ученикът на тигъра“ е по мотиви от японски народни приказки и легенди. В него участие взимат артисти от България и Италия, както и най-младият актьор на трупата – шестгодишният Давид Колев, който се е изявявал в минали площадни огнени спектакли на ЖАР Театър.

В 40-минутното представление сили ще борят доброто и лошото в света. В това време на беди малкият ученик на Тигъра спасява хората и прогонва надалеч нападналите ги демони. Спектакълът е безплатен, но с ярка визия, атрактивни маски и костюми и наситено действие. Идеята за него е на Франческо Лучо Пиледжи, а автори са основателите на ЖАР Театър – Елена Пап и Пламен Георгиев, за чиято вдъхновяваща работа ви разказахме преди време. За нас той сподели:

Правим театъра на открито такъв какъвто трябва да бъде, за да променим мисленето, че това е театър, който не си заслужава.

В представленията си ЖАР Театър винаги е залагал на стабилната визия и сериозните послания. Нямаме търпение да видим и новия им спектакъл.

Актьорски екип: Давид Колев, Данчо Колев, Пламен Радев, Цветелина Благоева-Радева, Диана Петрова, Жан Илиев, Лучо Пиледжи – Италия, Франческа Лода – Италия – доброволец от Европейската Доброволческа Служба по програма „Еразъм+“ на ЕК

1 коментар

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here