Започва шестото издание на АСТ Фестивал за свободен театър

0
0

Дойде и дългоочакваният момент за шестото издание на АСТ (Асоциация за свободен театър) Фестивал за свободен театър. Събитието ще се проведе от 11 до 17 ноември в София. Тази година фестивалът е под надслов „Бал с каски”.

В продължение на една седмица освен невероятни спектакли ще можете да посетите и множество форуми, уъркшопи и срещи с международни артисти и ще добиете жива представа за бъдещето на независимата сцена. За първи път на фестивала ще вземат участие и 4 гостуващи представления от Германия, Франция и Полша. Освен тях ще има и 10 български продукции, селектирани от последната година. Повече за програмата и самия фестивал можете да прочетете тук.

Фестивалът за свободен театър ще бъде открит на 11 ноември от 22 часа на сцената на ДНК със специално парти. Заедно с него ще можете да отпразнувате и рождения ден на ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс, което става на 1 година. Гвоздеят на програмата ще са групите Nasekomix и Popara, които ще направят празника още по-уникален. Входът е свободен, така че не пропускайте!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here