Закриване на кампанията “Месец на театъра” с парти – очакваме ви!

0
0

„Ролята на зрителя в театъра днес“ става ясна на 4 май. На тази дата LoveTheater Ви очаква с вход свободен в клуб „C2H5OH”. За наше най-голямо удоволствие тържественото закриване на „Месец на театъра” ще се осъществи за трети пореден път. Освен от миналогодишните ни партньори Театър „Българска армия“, Театър „София“, Малък градски театър „Зад канала“ и  Младежки театър „Николай Бинев“, тази година кампанията е подкрепена и от Народен театър „Иван Вазов“..

Заповядайте да разберем заедно кои са победителите от конкурса за есе на тема „Ролята на зрителя в театъра днес” и по-важното – защо са победители. Ще имаме удоволствието да чуем съдържанието на най-добрите три творби, които ще бъдат прочетени от наши гости актьори.

Нека да припомним и една цветна есенция, а именно инициативата „Колкото повече, толкова повече – театър“. В нея участва всеки, който е посетил поне две постановки в два различни театъра, включили се в „Месец на театъра“. Подаръкът е двойна покана за избрана от него постановка от репертоара на един от двата театъра през месец май до изчерпване на местата. Закупените билети носете с Вас на партито, за да им вдъхнем още едно представление живот. Как? Ще научите на място, както научаваме за космическия прах, който кара планетата ни да натежава с 60 тона всеки ден.

Разбира се за добрата музика, атмосфера и усмивки вече сме се погрижили, а от Вас се изисква театрален дух и капки оптимизъм. Бъдете наши гости, за нас винаги е чест. Започваме по театрално време 🙂

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here