„Заедно за Кирил“ – Импро театър в бар Петък

0
0

На 01.12 (събота) в  бар Петък ще гостуват Професионална група за импровизационен театър, част от семейството на ХаХаХа Импро, с „Както ви Харесва-Импро театър“. С приятели от различни сфери, те застават за благотворителната кауза „Заедно за Кирил“. Никола Колев също ще представи своя благотворителен „горещ“ календар.

В барът ще има оставена кутия за дарения, всеки събран лев, ще отиде в помощ на Кирил Кирилов. Той е на 38 г. от Варна и е бивш лекоатлет. Преди 10 години губи зрението. Всичко се случва след транспалнтация на роговоица, на която мъжът се подлага. След нея в областта на окото се появява гнойна инфкеция. Така Кирил се подлага на втора трансплантация. Шест месеца по-късно обаче губи зрението си напълно. След 10 години ходене по мъките, борба и безпомощност, Кирил получава тотален отказ от българските лекари за възстановяване на зрението му. Светът му се срива, но Кирил не се отказва. И ето най-сетне той е на прага да прогледне. Лекарите във Виена му дават 70% възвръщане на зрението. Дългоочакваната борба ще сложи своята точка на 4-ти декември 2018 година в Австрия. Но, за да може Кирил да се справи с всичко това, той има нужда от подкрепа. Здравната каса покрива част от всички разходи, а Кирил ще трябва да покрие останалата. И така приятели, познати и хора с добри сърца…

Елате на 1 декември (събота) в бар Петък, за да подкрепим този борбен мъж, за да осъществи своята мечта – Да види слънцето и любимите си хора отново! За да се оперира, Кирил се нуждае от 2817 eвро (към този момент). Единственият проблем е ,че парите трява да се съберат до края на седмицата. От Нас зависи!