XIII–то издание на традиционния 36 ЧАСОВ ТЕАТРАЛЕН И КИНО МАРАТОН в НАТФИЗ

0
0

Приготовленията за XIII–то издание на традиционния 36 ЧАСОВ ТЕАТРАЛЕН И КИНО МАРАТОН в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” официално са в своя ход. Събитието ще се проведе на 8-ми и 9-ти април 2017г., а входът ще бъде СВОБОДЕН.

Академията за театрално и филмово изкуство отново ще отвори врати за всички, които искат да надникнат в кипящия живот на младите артисти. В продължение на 36 часа публиката ще може да се запознае с работата на студентите през отминаващия сезон.

Това ще се случи под формата на представления, прожекции, изложби, концерти, танцови спектакли и творчески четения (Драматон). Посетителите ще имат възможност да погледнат зад кулисите на театралния факултет, благодарение на предвидените отворени часове по Актьорство за куклен театър и Актьорство за драматичен театър.

Събитието ще се реализира с подкрепата на БНТ, БНР, сайта от любов към театъра – LoveTheater.bg, Bourjois и Националното представителство на студентските съвети.
Покана е отправена към всички бъдещи кандидат-студенти, студенти от университетите и Академиите по изкуства, гимназисти, столичани и гости на София.

Съвсем скоро очаквайте пълната програма на събитието.

Маратон

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here