„Вик за любов“ – театър за театъра вече трети сезон

0
0

Асен Блатечки и Койна Русева празнуват Международния ден на театъра с любовната комедия, представяйки я за трети сезон 

Театрална къща  Viva Arte Theatre отбелязва Международния ден на театъра със своеобразен юбилеен спектакъл. На 27 март в открита сцена „Сълза и смях“, гр. София, актьорите Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов и Александър Александров ще изиграят спектакъла „Вик за любов“, означавайки третия му сезон на изключително успешно гастролиране из цялата страна. След премиерата на спектакълa с режисьор Асен Блатечки, постановката е изиграна в над 15 града в цялата страна.

„Случва се вулкан от емоции, шамари… Главната героиня раздава жестоки шамари на всички мъже на сцената! Най-хубавото на „Вик за любов“, освен, че е много смешно е и много истинско, защото взаимоотношенията са много истински.“, коментира Асен Блатечки за постановката пре радио FM+. “В постановката страстите са крайни! Става дума за Имена, става дума за огромни Характери, които като се сблъскат и става страшно!”, допълва Койна Русева.

Датата и постановката не са избрани случайно – „Вик за любов“ представлява театър в и за театъра. В представлението се преплитат непредвидими перипетии от живота в театъра – любов, омраза, изневери, непостигнати мечти, наивност и чаровност на актьорските души. Четирима души, замесени от различно тесто, се оказват въвлечени в игра, от която някой ще излезе още по-богат, друг ще е на ръба на нервен срив, а пламъкът на една стара любов ще припламне отново. И точно тази взривоопасна комбинация е гаранция за успех!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here