В края на лятото се зареждаме с магия под открито небе на фестивала Terra Nomadica

0
0

Готови ли сте да отворите сетивата си за непознатото? Готови ли сте да слеете душата си с музика и огън и да бъдете част от ритуали и уъркшопи, които ще ви направят съставна дишаща част от зрелищното събитие под звездите? Представяме ви фестивалът Terra Nomadica, който ще се състои от 7-ми до 9-ти септември в Долна Диканя.

Terra Nomadica е мястото, където пътуващите души се срещат, за да създадат заедно нови усещания, чрез откриването на музика, лекции, движение и различни творчески работилници.

TerraNomadica3

Тазгодишната идея на организаторите е да покажат през музиката и изкуството, че магията съществува във всеки един от нас. Освен три дни, изпълнени с богата музикална програма, включваща артисти от българската и европейска сцена (част от тях са Dj Diass, Vataff Project, Jugurtha (Франция), Dj Dharba, Man of No EgО, Mila Robert, Lenaki и DJ Lexi Fleurs) ще има и още много други музикални изненади, които да свържат с корените и земята, всички дошли на фестивала.

TerraNomadica1

Музиката, която сама по себе си е достатъчна причина човек да изживее пресътворяване, е само началната точка на събитието. Очаквайте най-различни уъркшопи и случвания.

TerraNomadica4

Циркови артисти с огън, таро четения, типита за огнени ритуали, трaйбъл танцьори, инсталации в стил бърнинг мен, йога часове през деня, медитации, литературен кръг воден от Теодора Тотева и театрални участия на дневната сцена. Всичко това под открито небе, в красивите западните склонове на Верила, в подножието на връх Дебелец.

TerraNomadica2

Повече информация за фестивала може да намерите на facebook страницата на Terra Nomadica:

https://www.facebook.com/events/289708734908178/

А билети може да закупите в мрежата на Eventim:

https://goo.gl/AK3snh