Участвай в конкурса „(НЕ)ВЪЗМОЖНОТО ТУК”

0
0

Ако обичаш да пишеш или от доста време си мечтаеш да създадеш първия си късометражен филм, сега е времето да се включиш в конкурса на MEDIACAFE.BG  и списание НУЛА32. Темата е „(Не)възможното тук” и е посветена на решението, което всеки млад човек трябва да вземе за себе си в даден момент от живота. Дали вижда своето бъдещето, преминавайки границата – Терминал 2 – или намира шансове за развитие по-скоро в България. Изборът е актуален, темата все по-болезнена и вдъхновяваща. Всеки желаещ трябва да опише своята гледна точка, да разкаже за своя или чуждия път Тук или Там, като сам избира дали ще отвори скобите от заглавието или умишлено ще пропусне отрицателната частица.

В конкурсa могат да се влючат ученици, студенти и други млади хора на възраст между 16 и 30 години, като желаещите имат възможността освен да напишат тект, да заснемат късометражен филм, не по-дълъг от 10 минути. Българският език е препоръчителен. Изискванията към творбите са да са създадени специално за конкурса и да не нарушават чужди авторски права. Жанрови ограничения няма. Готовите текстове и филми може да изпратите до 1 декемвеи (четвъртък) на имейл  [email protected] , заедно с кратко представяне на филма, както и кратка визитка на авторите. Текстовете изпращайте на [email protected] .

Творбите ще се оценяват от авторитетно жури, а общият награден фонд е 2000 лв. Освен това, в денят за награждаване ще се прожектират филмите призьори, а най-добрите текстове ще бъдат публикувани в специален брой на списание НУЛА32.

Списание НУЛА32 е съвременно печатно издание за стил и култура с тримесечна периодичност, създадено от група млади журналисти. Разпространява се  абсолютно безплатно. В него ще откриете интересните истории за забравени личности и места от минало и настояще.

Повече информация може да получите ТУК.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here