Турне на Вергов, Бахаров и Карамазов в 15 града

0
0

„Спанак с картофи“, „Арт“ и „Дакота“ са представленията, които през месец юни ще зарадват публиката в 15 града. Те са част от програмата на голямото лятно турне на продуцентската компания на Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров – „Три Беарс Ентъртеймънт“.

По време на турнето представлението „Дакота“ ще участва на Международния театрален фестивал „Варненско лято“ (4 и 5 юни) и на фестивала „Звезди на театъра“ в Разлог (29 юни). Пиесата на световноизвестния испански драматург Жорди Галсеран разказва за случващите се кошмари в живота на Иполит Харама. Авторът твърди, че „комичната предпоставка в „Дакота“ е способността на един човек да вижда в бъдещето си (или убедеността му, че това е така, което е същото). Тези от нас, които нямат подобен дар, правят нещо много подобно – предугаждат с въображението си.“

Следващото представление от програмата „Арт“ провокира с откровения и прозрения на тримата дългогодишни приятели. Зрителите на Кюстендил, Добрич, Разград, Кърджали, Пловдив и Асеновград ще имат възможност да се запознаят отблизо с пиесата на Ясмина Реза.

В Панагюрище, Петрич, Пловдив, Стара Загора, Казанлък, Карлово, Пазарджик, Плевен и Варна „трите мечки“ ще изиграят своята най-касова комедия – „Спанак с картофи“ на Золтан Егреши. Едно съдийско трио ще изкара неподозирани до момента чувства и емоции.

Пожелаваме Ви приятно гледане!

програма