Три комедии в един уикенд от Сатиричния театър

0
0

Малцина са тези, които се радват на идващата есен, по-студеното време и съпътстващата го меланхолия. Ако търсите начин да се преборите с унинието, Сатиричният театър ви е подготвил един весел, разведряващ и разсейващ от метеорологичните условия уикенд. Три комедии в последователни дни – 16-ти, 17-ти и 18-ти октомври – ще бъдат на разположение на всеки, който иска да стопли душата си с три билета на обща стойност 12 лева.

Началото на сатиричния уикенд-маратон ще постави „Тенор под Наем“. Представлението превежда през света на изкуството, неговите таланти, малките житейски истини и задава множество въпроси. Пред кого се прекланяш? Този неповторим талант, който обожаваш и към който се стремиш, наистина ли е толкова уникален? Вярваш ли достатъчно в себе си, за да промениш съдбата си? Кой си и за какво се бориш? Повече за спектакъла можете да прочетете в нашето ревю.

В съботната вечер Сатиричния театър ни предлага да се замесим в едно „Убийство в експреса“. Тази черна комедия ни прави спътници в един влак, в който  на пръв поглед  порядъчни хора, поставени в крайна ситуация, губят своята хуманност и преминават към радикални действия. Ние вече се повозихме в експреса и разказахме какво сме преживели в ревю.

Неделната порция сатира идва с „Bella Donna“ – една пикантно смешна постановка, в която виждаме прелестната, очарователна и умна Кармен Тя обича до полуда мъжете и е убедена, че всеки от тях има гаранционен срок от две години. След двугодишна употреба, любовникът просто трябва да бъде заменен с нови. Каква е цената и смисъла на индивидуалната свобода, ако тя нарушава свободата на човека до теб? Какви са границите на стремежа към наслади? Повече информация за представлението – тук.

Какво по-добро решение да избягаш от есенната реалност от един театрален уикенд? Ако пък толкова сатира ви идва в повече, винаги можете да зарадвате някой приятел с билет за театър. Споделеният смях е още по-сладък 🙂