The Comedy Club Sofia – за първия и единствен комедиен клуб в България

0
0

Stand-up comedy – жанрът, който подтиква към изразяването на таланта по един интуитивен, спонтанен и неоспоримо любопитен начин, е това, което иска да ни представи новият клуб The Comedy Club Sofia и неговият мениджър Иван Кирков.

Отвреният микрофон като една от по-старите, но добри традиции ни завладява отново с пълна сила, или поне тези от нас, които желаят да опитат малко по друг вид приключение.

Stand-up комедията е един много разпространен жанр във Великобритания и Америка. Тя се счита за културен и интелигентен начин на развлечение, в който комедиантите разчитат основно на себе си и на овладяването творческите си способности, превръщайки ги в един продукт на съвременния комедиен дух. Шоуто е само от един комедиант, а публиката е в неговите ръце… а понякога и той в нейните.

The Comedy Club е първото българско място в София, което ни позволява да се запознаем и да се насладим на това изкуство. Клубът също така е известен със своя подход към привличането на най-добрите чуждестранни комедианти. Събитията, които се провеждат в единственият по рода си клуб са роуст, open mic, черна комедия, солови шоута, story night и много други.

Инициативата да се популяризира stand-up комедията в България на подобно ниво е не само много смел, но и надяаваме се благоприятен ход за по нататъшно й развитие и усъвършенстване.

Ето я и програмата на The Comedy Club Sofia:

10320405_990244201034000_1001992463369786543_n