Театралното представление „Гимнастика за бременни“ се играе благотворително

0
0

Театралното представление „Гимнастика за бременни“ от Здрава Каменова с режисьор Александра Петрова ще се играе на 03.07.2021г. на сцената на Сити Марк Арт Център.

„Четири жени на прага на най-щастливото събитие и само един мъж в техния живот… Кой е той? – съпруг, баща, любовник… Какво се случва, когато загубим доверието, когато не можем да спрем да искаме, да искаме, да искаме… Когато любовта се превърне в нечие притежание… Възможно ли е една жена да отстоява връзката си с по-възрастен мъж и каква е цената за това? Възможно ли е една жена да пожертва кариерата си в името на новия живот? Възможно ли е един мъж да обича докрай? Четири жени и един мъж, които се смеят, плачат, обичат, мразят, пеят, говорят, мълчат – заедно…“

Гледайте този спектакъл, за да изживеете заедно едно забавление, да се посмеете, да поплачете. Представлението подкрепя фондация „Майки за донорство“ и тяхната кауза – битката на всяка жена да стане Майка и да прегърне своето дете.

Александра Петрова завършва Режисура за драматичен театър в класа на проф. Снежина Танковска през 2016г. в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”. Също така има изкаран един семестър по Режисура в Кралското висше училище за драматично изкуство, Мадрид (Real Escuela Superior de Arte Dramático). В Учебния драматичен театър на НАТФИЗ има няколко режисьорски проекта, сред които „Федра“,  „Слуга на двама господари“  и др. Нейният дипломен спектакъл “Хамелин” е забелязан веднага и за него Александра печели награда “ИКАР 2017”.

„Гимнастика за бременни“
Режисьор Александра Петрова
Автор  Здрава Каменова
Участват: Ванеса Гуджова, Яница Младенова, Кристияна Бързинска, Лиана Ованесян, Владислав Танчев