„ТЕАТРАЛЕН УИКЕНД В САТИРИЧНИЯ ТЕАТЪР“ и през новия сезон

0
0

За трета поредна година инициативата „ТЕАТРАЛЕН УИКЕНД В САТИРИЧНИЯ ТЕАТЪР” продължава да дава на зрителите много настроение и усмивки. В двойно по-дългия уикенд на октомври желаещите ще могат да гледат три от най-добрите комедийни заглавия в репертоара на Сатирата, закупувайки три билета на обща стойност 18 лева.

Представленията от афиша, сред които зрителите могат да избират са следните:

„ЩАСТЛИВЕЦА“  от Руси Божанов на 18-ти октомври (сряда) от 19:30 ч., режисьор – Здравко Митков.

19-ти октомври (четвъртък) от 19:30 ч. –  „ПРАХ В ОЧИТЕ“ от Д. Шпиро, режисьор – Владлен Александров.

В петък, 20-ти октомври, от 19:30 ч. ще се играе спектакъла „ПСИХО“ от Джо Ортън, постановка – Николай Младенов

На 21-ви октомври (събота), 19:30 ч.   зрителите ще могат да гледат представлението „BELLA DONNA“ от Щ. Фьогел, представено от  режисьорския екип OFFENSICHT Щефан ФЛЕМИНГ / Борислав ПЕТРАНОВ.

На 23-ти октомври (понеделник) от 19:30 ч. ще се изиграе най-новата премиера в репертоара на Сатирата – „КРАДИ ПО-МАЛКО!“ по текст на Дарио Фо. Режисьор на спектакъла е Ивайло Христов.

Отново на 23-ти октомври (понеделник) от 19:30 ч., но в Камерна зала „Методи Андонов“ класът на проф. Здравко Митков ще представи „РЕВИЗОРЪТ“ от Н.В. Гогол под режисурата на Нина Димитрова.

РЕВИЗОРЪТ

Инициатива „ТЕАТРАЛЕН УИКЕНД В САТИРИЧНИЯ ТЕАТЪР” има за цел да насърчи театралната култура на зрителите и да ги разсмее. Ето защо е много подходящ подарък, който човек може да направи както за себе си, така и за роднини, и приятели.