„Театър, любов моя“ е темата на конкурса за есе в „Месец на театъра“

0
0

В навечерието на 27 март LoveTheatеr.bg стартира едномесечна кампания „Месец на театъра“. Мотото на сайта е „От любов към театъра”, а целта на кампанията е тази любов да достигне до повече хора. Затова обявихме и конкурс за най-добро есе на тема „Театър, любов моя”. Той е ориентиран към всички хора, които са докоснати от магията на сцената и искат да споделят това. Няма ограничения във възрастта или във формата на текста. Единствената препоръка е много забавление и дълбоко вдъхновение.

Трите най-добри есета ще бъдат избрани от специално жури, което включва актьори от Театър “Българска армия”Театър “София” и Малък Градски Театър “Зад канала”, автори от LoveTheater.bg и представител от AzCheta.com – Сайтът за твоята книга, медиен партньор на конкурса.

Победителите ще спечелят обиколка на трите театъра, партньори на кампанията – ще имат възможността да надникнат зад кулисите, да се запознаят с обичаните от тях актьори и да се потопят във вълшебството отвътре*, а творбите им ще бъдат публикувани на сайта.

Текстовете могат да се изпратят до 17 април 2015 на имейл адрес [email protected].

*Не се поемат разноските по пътуването и престоя на победителите.