Театър БХАЛГ представя: ФИЛМ

0
0

„ФИЛМ“ е от онези необичайни театрални постановки, които леко и елегантно през линията на комедията, задават на зрителя не само обичайните казуси и проблеми на ежедневието ни, но също така задълбават в най-големите екзистенциални въпроси на нашето време. Представлението на театър БХАЛГ може да гледате на 28 февруари, 19:30 ч.

На откритата Арт сцена на Шипка, главният герой /Илия/ ни разказва свой опит за автостоп до Варна. След дълго чакане на изхода на София, съдбата го среща с Бети, която на пръв поглед печели симпатиите на младежа и дава предпоставки за приятно пътуване към Черноморието.

Взаимоотношенията им се развиват противно на очакванията, а по пътя се сблъскват не само с крайни проблеми в общуването, но и с неочаквани и абсурдни ситуации и герои, напомняйки че ничие въображение не може да догони невероятните ситуации, които рисува правдивата реалност на живота. Крайно комичните моменти постоянно препращат Илия към някои от най-епичните сцени и филми на нашето съвремие, а автостопа се оказва един дълъг път към дълбокия личен и духовен свят на главния герой.

участват: Мартин Тасков, Виктория Георгиева, Ива Шишманян, Теодора Русева, Калоян Велинов
режисьор: Але Ксандър
продуцент: Александър Цветков
мултимедия: Златко Христов
сценография: Ивайло Христов

Официален трейлър на „ФИЛМ“ може да видите ТУК.