„Светулки” през зимата в Театър 199

0
0

Навън може и да е „малко” студено и да не срещаме вече досадните насекоми, но „Светулки” са се приютили на топло на сцената на Театър 199. Премиерата на постановката се състоя преди броени дни, на 8-ми януари. След пиеса с такова заглавие няма как да не се очертае светло начало на новата година за Театър 199.

Представлението е по текст на Андрей Филипов. Режисьор е Катя Петрова, сценограф е Петя Караджова, а музиката е на Христо Йоцов. На сцената ще видим Анна Гостанян, Велислава Маринкова, Ангел Калев и Любомир Желев.

"Светулки"

В пиесата ще полетим над Земята, но освен телата, ще се понесат сърцето и душата ни. Ще стигнем до мястото, където сме най-щастливи, в световете на фантазията и на истинската близост.

“Вълшебният свят на думите на Андрей Филипов предизвика и разпали въображението на творческия екип на „Светулки“. Целият процес беше една вълнуваща игра, в която искаме да въвлечем и вас! Ще рисуваме заедно със светлина и ще фантазираме! Ще отидем в непознатите светове на космическото пространство!”,  казва Катя Петрова за постановката.

Следващите дати, когато можете да гледате „Светулки” са 28 януари и 26 февруари от 11:30 ч.

Снимки: Гергана Дамянова

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here