Студенти на Андрей Баташов в комедията „До Мюнхен и назад”

0
0

След 15 години Стефан Спасов, Александър Митрев и Божидар Попчев, бивши студенти на Андрей Баташов и проф. Снежина Танковска в НАТФИЗ, се събраха заедно за да поставят комедията „До Мюнхен и назад”. Премиерата на постановката, чийто текст е на хърватския автор Мате Матишич, беше преди броени дни,  в най-новото кафе-театрално пространство в София – Клуб на хорото (в подлеза на НДК откъм Хилтън). Можете да гледате триото на 21 и 27-ми януари, на същото място от 21:00ч.

Актьорите са добре познати от  хитовия музикален спектакъл “Ритъм”. Сега ни изненадват с историята на двама хърватски емигранти, незаконно пребиваващи в Германия. Годината е 1991, а двамата мечтаят да се завърнат в родината след падането на комунистическия режим. Балканското чувство за хумор в редица комични ситуации съпътства тяхното пътуване.

Продуцент на спектакъла са „Чанове и приятели” ООД, представлявани от Милена и Костадин Господинови. Режисьор е самият Стефан Спасов, като това ще бъде четвъртият в кариерата му театрален проект. 

Поради големия зрителски интерес се очакват още скорошни дати. 

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here