Станете част от Фест-студио “ЖАР”- овладейте стрийт-перформънсa и карнавалa

0
0

Една от водещите български школи за театър на oткрито и карнавал Фест-студио “ЖАР” набира кандидат-студийци. След преминаване на обучението за овладяване на най-популярните атракционни техники, характерни за стрийт-перформънса и карнавала, участниците могат да станат част от голямото семейство на международния екип на Мим-формация ЖАР ТЕАТЪР – FIRE THEATRE Mime Company.

Под ръководството на опитни в областта преподаватели ще бъде учено ходене на кокили; въртене на пойове; жонглиране; хула-хоп; акро-баланс; изработка на карнавални маски, големи кукли и работа с тях; занимания с карнавални перкусии и танц; среща с изкуствата на пантомимата, клоунадата, италианската традиционна комедия на маските; базисно обучение по драматургия и др. Не е нужно кандидатите да имат предварителен опит, знания и умения за тях.

За желаещите участници, на възраст от 13 до 25 г., се предвиждат активни занимания от октомври 2016 до юни 2017 г. Честотата им ще бъде два пъти седмично по три часа, плюс възможност за ползване на оборудването на театъра за самоподготовка веднъж седмично в присъствието на инструктор. Заниманията ще се провеждат в залите на ОКИ Дом на културата „Средец“, ул. Кракра 2А, а при подходящо време в парка „Заимов“.

Ако желаете да се включите, се свържете със Фест-студио „ЖАР“ на [email protected] и изпратете:
• Писмо, описващо вашата мотивация и очакванията ви;
• Кратка информация за вас;
• Потвърждение, че ще присъствате на интервюто с кандидатите, което ще се проведе на 1 октомври от 17:00 в Дом на културата „Средец“;
• Бърз и надежден начин за връзка с вас;
• Две-три актуални ваши снимки.

За повече информация вижте тук. Пожелаваме успех да бъдещите студийници!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here