Споделеното удоволствие „с вкус на театър“

0
0

Tеатърът е една магия, едно необикновено преживяване, което няма как да остане несподелено. Театърът събира хората – освен че ги води до една и съща зала, им дава възможност да споделят емоцията от видяното един с друг. Дали с приятел, или колеги, дали с любим човек, или с голяма група театрални ентусиасти, посещението на новата премиера или на популярно представление, за което сме слушали, е едно специално рандеву, което често си заслужава да продължи и след постановката.

След бурните аплаузи и преживените емоции идва така сладкият разговор за впечатленията и трепетите от видяното. Сякаш представлението продължава… От него пък се раждат обсъждания и за други представления, за най-новият театрален сайт, в който можете да прочетете за тях 😉 и т.н.

И въпреки че ние ходим доста често на театър, всяко наше посещение е свързано със споделяне, не само с вас на другия ден, но и с приятели непосредствено след постановката. И всеки път се чудим: Къде ще хапнем или ще пийнем след спектакъла тази вечер? А вие? Затова в рубриката „След театър“ ще Ви предлагаме различни идеи и възможности за едно приятно продължаване на „споделянето с вкус на театър“.