Снимки в селфи корнера на Театър „Българска Армия“ ще носят безплатни билети

0
0

Театър „Българска Армия“ вече подготвя своите коледни и новогодишни подаръци за почитателите на театъра. От 1 ноември до 30 декември всеки един зрител ще може да се снима в специално подготвен „СЕЛФИ КОРНЕР и да участва в надпреварата за безплатни билети*, за постановки по негов избор.

КАК МОЖЕТЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ?

  1. Направете своята щура снимка в „СЕЛФИ КОРНЕРА“ преди, след или по време (на антракта) на постановка в Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“.
  2. Споделете снимката във Facebook с хаштаг #ТеатърБългарскаАрмия и коментар за впечатленията от постановката, която сте гледали.
  3. Театърът ще добави снимките в своята фейсбук страница – armytheatre.
  4. Поканете приятели да харесат вашата снимка, ЗАЩОТО:

Всяка седмица, от 1 ноември до 30 декември, снимката с най-много харесвания ще зарадва притежателя си с 2 безплатни билета, за избрана от него постановка. Но подаръците не свършват до тук. В началото на януари ще бъдат обявени тримата големи победители. Най-атрактивната и харесвана снимка ще спечели с талон за 8 безплатни билета. Второто място ще спечели 6 безплатни билета. А снимката класирана на трето – 4 безплатни билета.

Костюмите, реквизитът и щурата рамка за снимката са на ваше разположение във фоайето на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“. Запечатай спомена от своето театрално преживяване като се преобразиш в Кралица Елизабет, Кармен или Дон Жуан, Арлекин или Войник. В театъра ВСИЧКО е възможно… вече дори и за зрителите!

Луизабел Николова и Евелин Костова също направиха своята снимка
Луизабел Николова и Евелин Костова, след репетицията им на „Черна комедия“.

*Спечелилите безплатни билети могат да избират предсатвления до края на театралния сезон 2017/2018, само за постановки продукция на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“.