Силвия Станоева и Божидар Попчев с премиера на „Задникът на майка ти”

0
0

Актрисата от хитовия сериал „Откраднат живот” по Нова телевизия Силвия Станоева и звездата от спектакъла „Ритъм” Божидар Попчев са герои в нова театрална комедия, чиято премиера ще бъде на 12 април /сряда/ от 18:30 часа в Студио 5.

Представлението със заглавие „Задникът на майка ти, или не мога да почувствам нищо вече”, е по текстове на прочутия холивудски сценарист Алън Бол, автор на сценариите на „Американски прелести”, „Истинска кръв” и „Два метра под земята ООД”.

Божидар Попчев, който бе един от четиримата в култовия музикален спектакъл „Ритъм” на Андрей Баташов, за втори път работи с режисьора Веселин Димов, четири години след като направиха „Пропукване” по Ерик Богосян.

Премиерният спектакъл „Задникът на майка ти”, съставен от три едноактни пиеси, е комедиен поглед към живота на съвременните млади хора в големия град сред новите технологии и непреставащите копнежи, илюзии и разминавания между жената и мъжа. Задава въпроси като, докъде сме стигнали в стремежа си да пестим време, не свикнахме ли твърде много със заместителите и забравихме кои са истинските неща, и не изгубихме ли чувствителността си, в страстта постоянно да се забавляваме?

IMG_3201Първата от пиесите – „Задникът на майка ти”, е комичен опит за психоаналитичен сеанс, разкриващ самотни компулсивни фетиш тенденции и шокиращо изместване на любовния обект. Втората – „Създадено за жена”, е разказ за млада двойка, приготвяща се да излезе на парти, където скоростта на „комуникацията”, егоцентричността и обсесията по външното са в апотеоз. „Думата с Б” е предложение за брак в офис на голяма корпорация, където опредметяването на другия се е превърнало в норма, а бизнес планът – в божи закон.

Не пропускайте да гледате и да се посмеете с премиерния спектакъл  „Задникът на майка ти” под режисурата на Веселин Димов с участието на Божидар Попчев  и  Силвия Станова на 12 април в Студио 5 от 18.30, както и да 18-ти април!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here