Радослав Йорданов с премиера на втората част на моноспектакъла „RED“

0
0

Новата премиера на актьора и режисьор Радослав Йорданов, ни очаква на 23 май от 21:00ч. „RED2“ – втората част на моноспектакъла „RED“, ще можете да гледате в Студио 5. Персонажите ще бъдат същите, но не и историите, които ще са още по-интересни и завладяващи. Очаква ни и изненадващ нов герой – радио водещ, който ще преобърне наопаки илюзорния свят със своите истини.

Сигурно ще попитате, не е ли нужно да си гледал „RED“, за да разбереш втората му част? Не! Двете представления са съвсем отделни като съществуване. Успехът на „RED“ предизвиква Радослав да направи и втора част на моноспектакъла, която е изцяло по негови текстове.

Самият той споделя, че много се вълнува за премиерата и постоянно му хрумват нови неща, които да добавя, а други пък решава да махне и може би ще продължи да бъде така до 23 май. В пиесата той залага и подзаглавието „Аналогов човек в дигиталнен свят“. Идеята, която го обвързва със спектакъла, е че в дигитализиращият се свят ние наблюдаваме проблемите на хора, които искат да излязат от него и да не са обременени с всички лъжи, които постоянно се бълват около нас, свързани с пари, слава и обществено положение. Младият актьор и режисьор казва още:

„Обещавам, че ще бъде интересно и изключително драматично! Не съм забравил и комедията, тя е любимото ми звено в цялата конструкция. Сигурен съм, че RED2 ще се хареса, не по-малко от RED.“

Пожелаваме на Радо на добър час!

За резервация в Студио 5 позвънете на 0887 934 335.