През „Събота/Неделя“ се случват неочаквани неща

0
0

Две хотелски стаи отварят вратите си, за да залеят публиката със смях, позитивизъм и неочаквани обрати в новото представление „СЪБОТА/НЕДЕЛЯ“ на Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ – Димитровград. Премиерата е на 29 януари в театър „Открита сцена“ от 19:00 часа.

Блестяща комедия с блестящи актьори ни обещава режисьорът Емил Бонев, като ни изпраща в двете хотелски стаи. От едната се носят женски стенания, любопитно гъделичкащи фантазиите на двамата приятели в другата – Емил, оператор на хаспел, и преподавателят по философия Димитър, приятели от деца. Оказва се, че в съседната стая Соня – инструктор по бойни изкуства, се е сецнала, докато тренира, и именно болежките й предизвкват любопитните звуци. С нея в стаята е Таня, нейна братовчедка и доцент по психология.

Двамата мъже веднага организират план за „атакуване“ на противоположния пол. Грижливо ще занесат гореща вода и морска сол, за да лекуват Соня. Но има проблем. Нямат морска сол!… Пакет захар също върши работа. Важна е целта.

А как ли ще завърши вечерта и кой с кого ще се събуди на сутринта ще научим на 29 януари.

Режисьор: Емил Бонев
Сценография и костюми: Елена Иванова и Ралица Русева; Хореография: Татяна Соколова
Участват: Стефан Щерев – Чечо, Алексей Кожухаров, Милена Маркова – Маца,  Добриела Попова