“Празник по никое време” във Велико Търново

0
0

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 16 януари от 11.00 часа в читалище „Искра“ в старата столица, ще се състои „Празник по никое време“. Премиерният спектакъл на сцената на търновския театър е първото заглавие, с което популярните куклени актьори ще зарадват любимите си зрители в първия месец от новата 2016 година.

Едноименният спектакъл е създаден от Веселин Василев. Музикалното оформление е дело на Петър Атанасчев , а куклите – на Стефка Кювлиева. Участват Елка Баланова и Веселин Василев.

От последната си изява на международна сцена в Борнео, Малайзия, за която ви разказахме, Театър ВЕСЕЛ се завърна с Награда за най-добър детски спектакъл – „Не се предавай!“. Интерактивното представление с участие на публиката доказва големия интерес на зрителите към този тип спектакли. В тази стилистика е и предстоящото премиерно представление „Празник по никое време“ на сцената на кукления театър във Велико Търново.

Какво се случва, когато двама актьори – Зеленото конферансие и Оранжевото конферансие, се появят в точния ден, в точния час, но на друг адрес? Много просто – започва „Празник по никое време“. Та нали навсякъде, където има деца, има и повод за празник. В помощ на актьорите са и куклите със своите музикални етюди, игрите за децата, изненадите и песните, а това е гаранция, че „празникът ще е чудесен“ (както се пее в песента).

Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here