Празнични цени на билетите в Народен театър

0
0

Ако не сте се възползвали от празничните цени на билетите в Народен театър „Иван Вазов”, все още имате тази възможност. Продажбата продължава за включените в опциите „Заедно на театър -1” и „Заедно на театър -2”.

По случай Студентския празник – 8-ми декември, студентите от всички възрасти ще могат да посетят спектакъла Дон Жуан на голямата сцена, а цената на билетите ще бъде 10 лева.

За Коледа Народния театър е подготвил още изненади. Билетите за представленията, които ще се играя на Голяма сцена – „Сако от Велур” на 20 декември,Вишнева градина на 21 декември и Солунските съзаклятници” на 22 декември, ще бъдат също на цена от 10 лева.

На цени от 8 лева ще може да се насладим на „Бащата”, играещо се на 20 декември, „Свобода в Бремен” на 21 декември и „Идиот 2012” на 22 декември, които ще се представят на Камерна сцена.

Но изненадите не спират дотук. По случай Деня на влюбените -14 февруари 2016 г. всички желаещи ще могат да закупят билетите за „Дон Жуан” (12 февруари) и „Ревизор” (14 февруари) на цени от 10 лева.

Не пропускайте да се възползвате и да се насладите на празниците с някоя отпрекрасните  постановки.