Празнични намаления в Театър „Българска Армия“

0
0

Билетите за всички постановки* в Театър “Българска армия” през декември са на половин цена. Зрителите могат да се възползват от намалението, ако закупят билет в дните 28, 29, 30 ноември и 1 декември.

За коледните и новогодишни празници театърът подарява на любителите на сценичното изкуство възможност да посетят някоя или няколко от 19-те постановки, чиито билети ще бъдат на преференциални цени.

Една от тях е „В полите на Витоша“ – най-новото заглавие от репертоара. Няма да липсва и хумор със забавните истории на „Швейк“ и „Завръщането на целомъдрения женкар“. Любовната история на “Ромео и Жулиета” пък е за по-романтично настроените зрители. През декември се убеждаваме „Колко е важно да бъдеш сериозен“ и че не трябва да се вдига „Много шум за нищо“.

Магията на театъра разсмива и разплаква с „Декамерон“, а „Йерма“ разказва за празнотата вътре в нас и вечното търсене на още нещо.

На камерна сцена се сблъскваме със света на двама „Емигранти“. Посреща ви един „Лалугер“ и си спомняте за „Откраднати разкази“.

Не пропускайте да се възползвате от „подаръка“ на Театър „Българска Армия“ още утре. Вижте тук и останалите заглавия от театралния афиш през декември:

Програма: Театър "Българска асмия"
Програма: Театър „Българска армияя“

*Намаленията не важат за представленията: „Възгледите на един учител за народното творчество“, „Възгледите на един учител за народната просвета“, както и за гостуващите на сцената на театъра представления.