Попитахме един отбор актьори (Въпрос 2)

0
0

Дни преди да застанат лице в лице с професионалистите от „Берое“ зададохме на отбора на Актьорите няколко любопитни въпроса. Ето и част от отговорите им на въпрос №2:

Съгласих се да участвам в благотворителния мач, защото…

Александър Алексиев: …фестивалът е едно от най-смислените събития в държавата.

Башар Рахал: …трябва да връщаме нещо на обществото.

Валери Йорданов: …ми казаха, че няма да плащам такса. И ще има безплатна минерална вода!

Велислав Павлов: …заради каузата, а и възможността да играя с отбор като „Берое“ и то на този стадион не е за изпускане.

Дарин Ангелов: Много са причините. Първо целта е страхотна, после на колко хора, които обичат футбола, им се отдава възможност да се изправят срещу професионален отбор.

Деян Ангелов: …има кауза.

Ивайло Захариев: …харесах каузата за младежкия фестивал. Мисля, че имаме нужда от повече подобни събития, които да ни свързват със световния театър и така да развиват българския. Публиката също ще бъде вдъхновена от различните форми и виждания на чуждестранните продукции. Харесах и възможността да поспортувам в професионална атмосфера. Мисля, че ще е забавно.

Мартин Гяуров: …видях какво представлява фестивалът, виждам Дани през очите на неговите приятели и защото винаги съм мечтал да изляза срещу професионални футболисти дори за пет минути.

Николай Мутафчиев: …каузата си заслужава.

Никола Стоянов: …каузата е благородна, обичам футбола, а за театъра давам всичко.

Христо Петков: …каузата си заслужава! Това е главната причина.

Юлиян Петров: …защото познавах Дани!

Припомняме ви, че на 9-ти септември от 19:00 ч. на стадион „Берое“ в Стара Загора ще се проведе футболната среща, чиято цел е събирането на средства за второто издание на Международен театрален фестивал „Данаил Чирпански“.

Може да посетите facebook събитието тук.
Билети може да закупите в мрежата на Eventim на ТОЗИ адрес.