Подаръци от Младежки театър през декември и януари

0
0

Оказва се, че си имаме нов Дядо Коледа в театъра. Младежки театър “Николай Бинев” е напълнил торбата си с подаръци и само чака да се наредим на опашката, за да ни ги раздаде. В коледната кампания на театъра “100 златни билета” пускат първите 100 пропуска за Голяма сцена и първите 30 за Камерна на празничната цена от 8 лв. Това обаче не е всичко, защото празниците не приключват декември.

През 2017г. Театърът празнува своя 72-ри рожден ден и вместо ние да му подаряваме подаръци, той се заема с това. От 13 декември всички ние можем да се включим в играта “Младежки театър празнува” и да спечелим карта с 20%, 30% или 50% намаление от цената на билетите (не са включени гостуващите представления, както и премиерните заглавия на театъра) за двама до края на театралния сезон. Това става много лесно – само в 3 прости стъпки. Ела, Надпиши и Спечели!

1. Посещаваме една от впечатляващите постановки на Младежки театър.
2. След края на представлението надписваме гърба на билета си с имена и телефонен номер и не го даваме на симпатичния актьор от “Някои го предпочитат”, а го пускаме в урната, която ни чака във фоайето.
3. Печелим.

Обявяването на победителите ще бъде в празничнатаа вечер на 25ти януари, когато навръх рожденния ден на театъра, артистите от представлението “Любовна песен” ще изтеглят печалившите. И не е нужно всички да сме там, можем да го гледаме и на живо на страницата на Младежки театър във Фейсбук

Не знам за вас, но аз се развълнувах. Може би е чудо, но всички през декември и януари сме някак по-добри. Било то дали даваме отстъпки за театър или участваме в благотворителна кампания, или пък просто се усмихваме на хората около нас. По това време на годината безплатните подаръци са ми най-любими – добротата на човечеството и красотата на зимата.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here