По нещо за всяка дама – най-привлекателните мъже на българската сцена

0
0

Днес е Денят на жената! Нашият предимно женски екип има малък подарък за всички Вас, мили дами. Селекцията на най-привлекателните мъже от родната сцена, които в никакъв случай не трябва да изпускате… е, поне не трябва да пропускате да ги гледате. Хващайте лист и химикал и ограждайте датите на предстоящите представления с тяхно участие.

Владимир Карамазов, Захари бахаров и юлиан вергов

Владимир Карамазов е добре познато лице от екрана и сцената, което радва дълги години женските очи. Той е класически красавец, който завладява както момичетата, така и по-зрелите дами. Заедно с Юлиан Вергов и Захари Бахаров основа продуцентската компания „Трите мечки“, сред чиито успешни постановки са „Дакота“, „АРТ“, „Спанак с картофи“. Там имаме не един, а цели трима сексапилни мъже с успешна карира и неустоим чар.

Няма как да не обърнем специално внимание и на Захари Бахаров. Той е един от главните действащи лица в любимия български сериал „Под прикритие“, но и с запомнящи се роли от театралните сцена в „Квартет“, „Чайка“, „Старицата от Калкута“ и др. Захари обаче е щастливо обвързан и ни остава само да въздишаме по него от малкия екран и притъмнения салон.

Юлиан Вегов е третият „мечок“, любим на жените от екрана – още с ролята си на ТОЙ от „Тя и той“. Вергов обаче е още по-впечатляващ на сцената. Освен в постановките на продуцентската компания, може да му се порадвате в много от спектаклите на Народен театър.

Three Bears Entertainment; фотография: Павел Червенков
Three Bears Entertainment; фотография: Павел Червенков

Антон Григоров

Антон е актьор в Театър „София“ с завидно излъчване и мистичен поглед. Със сигурност е способен да разтопи всяко женско сърце. Дами, имате голям избор от спектакли, в които може да го гледате младия артист на сцената в парка „Заимов“. А ако не може да си изберете, пишете ни, ние ще ви помогнем.

Антон Григоров
Антон Григоров

ВладимиР Зомбори

Влади Зомбори освен, че играе страхотно, е и невероятен певец. Коя жена не би се възхитила, когато красив млад мъж й запее някоя чувствена балада. Влади може да гледате на сцената на МГТ „Зад Канала“, както и в Младежки театър „Николай Бинев“.

Владимир Зомбори
Владимир Зомбори

Асен Блатечки

От години Асен Блатечки е стои в съзнанието на жените у нас като еталон за секси мачо. Със своите роли в киното изгради образ на лошо момче, но в театъра все по-често го виждаме в комедиен образ. Блатечки може да гледате в постановките на Театрална къща Viva Arte.

Асен Блатечки
Асен Блатечки

Леонид Йовчев

Около Леонид витае тайнственост и мъжество. Какво всъщност знаете за него освен, че е един от най-добрите млади актьори в момента? Макар много неща около живота на Лео да остават в сянката на публичното пространство и да не е смятан от женската аудитория за типичен красавец, ние оставаме запленени от мъжествеността и силната му енергия. Може да се убедите сами, гледайки го в новата премиера на ДНК „Тотална щета“, други проекти на Metheor и в Народен театър „Иван Вазов“ (а в „Хамлет“ той има специална изненада за всички дами).
Леонид Йовчев

Списъкът с привлекателни мъже от родната сцена далеч не се изчерпва с тези имена. Но очакваме и вашите предложения, с помощта на които да напишем втора част на този материал <3