Печенката се присъединява към екипа на „Ние сме вечни“

0
0

Световната шампионка по бийтбокс Адриана Николова – Печенката завладява още една сцена – тази на Театър „София“. „Ние сме вечни“ е най-новото заглавие в афиша на театъра. Представлението е посветено на младите, техните ежедневни борби, съмнения и мечти. След като гледа постановката, Печенката с готовност откликва на поканата на директора Ириней Константинов да се присъедини към екипа. Заявява, че с удоволствие би била негов посланик и че би го препоръчала на всички, които искат да видят нещо съвременно на театрална сцена.

Печенката е завършила Национално учиище по изкуства “Любомир Пипков”, специалност Пиано и оперно пеене. Занимава се с бийтбокс от 2009 год. като пред 2012 год. спечели титлата Световен шампион. Заедно с Веско Пантелеев – Ешкенази създават нов аранжимент на “Либертанго”. Любовта й към музиката я прави част от музикални проекти с ансамбъл Чинари. От 2 години преподава на деца и младежи бийт бокс. Това ще бъде първото ѝ участие в театрална пиеса.

Напомняме, че пиесата „Ние сме вечни“ от Кирил Буховски спечели организирания от Театър „София“ конкурс за съвременна българска драматургия. В последствие текстът беше поставен на сцена с участието на Боян Арсов, Юлиян Рачков, Антон Григоров, Симона Халачева, Дария Симеонова и Лора Мутишева. Режисурата е дело на Василена Радева.