Отивам на театър: МАРТ

0
0

След поставеното обещание към самата мен да ходя на театър поне 2 пъти на всеки 30 дни, вече имаме един „чекнат“ месец. Ревюто за „Най-бързият часовник във вселената“ може да видите тук.

Вече се задава и изборът ми за март, който ще се осъществи, разбира се, ако не ни превземе вирусът и масовите мероприятия продължат да се случват.

Този месец започвам рубриката с Шекспир, но не с кой да е спектакъл, а „Ромео и Жулиета“ в Младежки театър „Николай Бинев“. Безсмъртната история на двамата отчаяно влюбени младежи е съживена на сцената от забележителната режисьорка Анастасия Събева, чиято работа много харесвам. Тя е събрала цяло кралско войнство на сцената на Младежкия, затова съвсем откровено заявявам, че имам големи очаквания.

Спектакълът се играе на 11 март.

Само два дни по-късно се отправям към Театър 199 за спектакъла „Приятно ми е, Ива!“, който след премиерата си миналата година обра всички награди.

Женската история за живот, любов, кариера и още нещо е изключително подходяща за повода, по който аз отивам на театър на 13 март. Компанията, в която работя – ТехноЛогика – реши да подари на всички дами от екипа ни преживяването по повод Деня на жената. Така че… очаквам и те да споделят какво мислят за спектакъла и да ви разкажа 🙂

След още два дни (15 март) отново отивам в Театър 199. Там ще гледам за втори или трети път мега якия спектактакъл „Разговори с мама“. Меглена Караламбова и Георги Къркеланов са забележителен тандем, а историята е както забавна, така и дава сериозен повод за размисъл.

Ако и вие мислите да гледате някое от изброените представления, може да ни споделите в коментар в социалните мрежи или тук, а много ще се радваме и ако ни разкажете какво мислите за него.

Този месец културната програма за мен е наситена в няколко дни, но просто така се получи. Мисля да посетя и още нещо към края на месеца, ако ми остане свободна вечер, но не обещавам, затова няма да го споделя тук.

Е, това е от мен за март! Нека имунитетът бъде с вас!