„Островът на съкровищата” с премиера в театър Азарян

0
0

"Островът на съкровищата"На 17 декември от 19:00 часа в Театър Азарян ще се състои премиерата на „Островът на съкровищата” по популярния роман на Робърт Луис Стивънсън. Режисьор на спектакъла е Анастасия Събева, която заедно с   актьорите Стелиан Радев, Августина-Калина Петкова, Елена Нацариду, Веселин Петров, Ненчо Костов, Боян Арсов, Борис Кашев,Весела Петрова създаде на сцената на Театър Азарян приказния спектакъл „Кралят Елен”.

Сега екипът, с няколко нови допълнения в лицето на актьорите Явор Вълканов, Михаил Сървански, Димитр Несторов, Елица Костова, Васил Витанов, Нено Койнарски, Иван Станчев, Виктор Иванов, Деян Жеков, Денис Хаят и Шахин Шехзен, е подготвил за публиката ново вълнуващо приключение, този път за пирати, скрити съкровища и тайнствени острови. Всичко това е обгърнато от вълшебна музика, дело на Стелиан Радев, ефектни декори и много енергия и настроение. „И тук забавлението и удоволствието от работата ни си личат”, казва Анастасия Събева за духа на проекта.

За мен „Островът на съкровищата” е сбъдната мечта, приключението, за което всеки от нас мечтае от дете! Морски бури и битки, търсене на загубено съкровище и пазени тайни, които излизат наяве. Днес мисля, че имаме нужда от повече красиви, театрални, приказни приключения, които да ни вдъхновят, забвляват и осмислят. Сматям, че спектакълът ще развълнува, както младежите, така и по-възрастните зрители, които не са забравили пиратските истории от детството си. ”, споделя още младата режисьорка.

Актьорът Христо Мутафчиев ще се превъплъти в образа на страховития пират Флинт в най-новия спектакъл на Театър Азарян.  Билетите за „Острова на съкровищата” са вече в продажба, като представлението е подходящо както за деца и младежи, така и за техните родители.

"Островът на съкровищата"

“Островът на съкровищата”

от Робърт Луис Стивънсън

Режисьор: Анастасия Събева

Сценография и костюми: Ивайло Николов; Ива Гикова

Хореография: Анна Пампулова

Музика:  Стелиан Радев

Участват:

Михаил Сървански; Явор Вълканов; Васил Витанов; Стелиан Радев; Елена Нацариду; Августина – Калина Петкова; Елица Костова; Нено Койнарски; Димитр Несторов; Иван Станчев; Виктор Иванов; Деян Жеков; Денис Хаят; Шахин Шехзен

Със специалното участие на Христо Мутафчиев

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here