Още една среща на Стоянка и ИКАР

0
0

Знаете ли какво е по-хубаво от юбилей? – Двоен юбилей! Точно така ще бъдат отбелязани годишните награди за сценични изкуства ИКАР 2017. Честват се 2 пъти по 95 години. Началото на единия бе през ноември, когато организацията на Съюза на артистите в България отпразнува създаването си. Вторият бе през месец февруари, когато неповторимата Стоянка Мутафова отпразнува своя рожден ден. Примата на българския театър е лице на наградите за 2017 година.

Официалната церемония ще се състои в Световния ден на театъра на 27 март от 19:00ч. под купола на най-големия цирк на Балканския полуостров  – „Балкански“. Така към изброените дотук празници с красива панделка привързваме и 120-годишнината на българското цирково изкуство. Зрителите ще имат възможността да станат свидетели на прелестните циркови и акробатични изпълнения, също и да видят първи част от най-новата програма на „Балкански“.

Един истински празник на изкуствата не може да се състои без музика – за това ще се погрижат много музиканти и изпълнители от българската музикална сцена.

Изпълнението на самата Стоянка Мутафова в сценария все още се пази в тайна. Затова пък, ние ще ви подшушнем, че актрисата е носител на наградата на Съюза на артистите за цялостно творчество още от 1999 г.

Вече нямаме търпение за ИКАР 2017! Насладете се!

Билети за церемонията могат да бъдат закупени от каса2 на Театър „София“ на адрес София, на ъгъла на ул. „Г. С. Раковски“ и ул. „Славянска“.