Орлин Павлов с първи самостоятелен концерт

0
0

Предполагам, че малко от вас знаят кой всъщност е Орлин Павлов и ще си позволя да ви запозная с кратка част от биографията на таланта му:

Орлин Орлинов Павлов е роден на 23 април 1979 г. в град София. Родителите му са оперни солисти на Пловдивската опера от 30 години. Орлин Павлов-старши е бас, а майка му Тиха Генова е сопран. На 14-годишна възраст Орлин е приет в театрално-експерименталната паралелка на Николай Георгиев и в трупата „4хС“, която гастролира на много български и международни сцени и печели много награди. По-късно е приет в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, специалност „Сценични синтетични изкуства“. Паралелно със следването работи в „Държавен сатирично-вариететен театър“ в Габрово като актьор в продължение на две години.

Успоредно с кариерата си в поп музиката Орлин се изявява и на джаз сцената. Има реализирани успешни и дългосрочни проекти с Живко Петров, JP3 и Биг Бенд „Брас Асоциация“ и Ангел Заберски – син.

На 3 юни 2015 г. на сцената на зала България изпълнява самостоятелен концерт съвместно с Биг Бенд „Брас Асоциация“, ръководена от Ангел Заберски и Софийска филхармония в чест на 100 г. от рождението на Франк Синатра и свои авторски песни, специално аранжирани за камерен оркестър.

 

Орлин ПавловНе се съмнявам, че предстоящият през октомври концерт ще се превърне в едно от събитията на годината. Орлин Павлов е артист, който в последните години недвусмислено успя да спечели сърцата на хората с неподправения си талант, искреност и професионализъм. Каквото и да си говорим, такива творци се отличават днес. Именно те карат хората да посещават концерти, театри, опера, балет…

Орлин е от малкото артисти, които успяват да запазят, но най-вече да съхранят истинността в творчеството си, независимо дали говорим за музиката или за киното. И още нещо, не по-малко важно – той е от малкото хора, които следват собствените си убеждения и виждания, не изневеряват на принципите си, на всичко, в което вярват, че е изкуството и неговата мисия.

Този голям концерт, който ще се случи на 1-ви октомври тази година, е важен. Важен е за хората, които жадуват за чистотата в изкуството, за усещането за отдаденост и топлота. Важен е за всички, които имат нужда от истинска българска музика, създадена с изключително много любов, денонощен труд и безкомпромисност – неща, които вече са рядкост.

И така… Един от най-обичаните български изпълнители – Орлин Павлов – ще се качи на сцената на Зала 1 на НДК за първия си голям самостоятелен концерт “Още малко…”. Това ще се случи на 1 октомври 2018г. – Световен ден на музиката, от 20:00ч. За всички фенове и почитатели изпълнителят с най-пленителна усмивка ще представи за първи път на живо новия си албум, по който работи в момента и също ще носи името “Още малко…”.

За да е пълна емоцията и преживяването, Орлин Павлов ще изпълни и някои от емблематичните си хитове, а на сцената ще излезе с едни от най-добрите български музиканти – Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/, Ангел Дюлгеров /китара/, DJ Stephan Love, с които подготвят безкомпромисно шоу.

Билетите за концерта на Орлин Павлов вече са в продажба в мрежата на Еventim.

Още малко… и билетите ще свършат, така че се забързайте, ако искате да си подарите незабравима вечер на 1-ви октомври!