Опитай „Бурундага“ в Драматичен театър „Сава Огнянов“ – Русе

0
0

Някога чували ли сте за бурундага? Имате ли най-бегли предположения какво може да е това? Е, нека ви подскажем…

Бурундангата те прави да изглеждаш експерт в нещата, от които нищо не разбираш. Бурундангата ти придава толкова повече важност, колкото по-неуверен се чувстваш. И още една подсказка – бурундангата (или скополаминът) е един от най-опасните наркотици, който напълно изключва паметта, без да засяга другите функции на мозъка.

„Бурунданга“ от Жорди Галсеран е романтична комедия за две момичета, две момчета, един старец, една отвара и грешките, които с ентусиазъм допускаме в младостта. Това е пиеса за неща, които сме готови да направим от любов, и за неща които сме готови да простим от любов.

Как ви звучи? Може лично да изпробвате „Борундага“ на 19 януари от 19:30 ч. в Драматичен театър „Сава Огнянов“ – Русе. Гарантираме, че вие със сигурност ще се почувствате страхотно 🙂

Този спектакъл е специален за екипа, защото е дипломна работа за магистратурата по режисура на Ивайло Ненов. Той е и дебют на сценографа Десислава Коева. А всички актьори, които ще видите – Ясена Господинова, Дайана Михайлова, Ивайло Спасимиров, Кадри Хабил, Любомир Кънев, кипят на сцената все едно наистина са взели борундага. Така че взимайте по един опияняващ коктейл и се отправяйте към Русе!

Постановъчен екип:

режисьор – Ивайло Ненов
сценограф – Десислава Коева
композитор – Пламен Мирчев-Мирона
хореограф – Марин Удварев
асист.реж. – Веселин Тотев