Новият сезон в Младежки театър „Николай Бинев“ – какво ни очаква през септември

0
0

С последните лъчи на лятото идва новият, така дългоочакван театрален сезон. Топлият вятър носи на крилете си и програмата на Младежки театър „Николай Бинев“.

Пилето МТВ началото на септември ще полетим над Аполония“ и „Сцена на кръстопът“ с „Пилето“ – една пиеса за приятелството и семейството, за любовта и войната, за лудостта и красотата и най-вече за стремежа на един човек да полети като птица. Ще кацнем на сцената на Младежкия театър на 21 септември, когато ще е първото представление за този сезон.

Под режисурата на Васил Дуев и сценографията на Мира Петрова, музиката на Петя Диманова и хореографията на Стефания Георгиева и ние ще усетим искрицата надежда за докосване на небесните висини, заедно с главните персонажи. В ролите ще се превъплътят Александър Хаджиангелов, който получи Аскеер, Никола Стоянов, Ярослава Павлова, Светослав Добрев, Петко Венелинов и Стилиян Желязков.

Алиса МТ2Малките зрители през тези сезон отново ще могат да отидат до Страната на чудесата с Алиса, да се качат на покрива на Мъничето с Карлсон или да се поучат от грешките на дървения Пинокио.

Ето и пълната програма за месец септември:

Програма Младежки театърПовече информация за билети ТУК.