Нощта на Жюстин Томс

0
0

Жюстин Томс е експерт в областта на онлайн медиите и онлайн маркетинга. Създава и управлява уеб агенцията ABC Design and Communication от 1998 година. Жюстин е и организатор на конкурса за най-добър български сайт и най-добро интернет присъствие „БГ Сайт” (www.bgsite.org). Тя е преподавател в НБУ, M3 College, лектор на семинари и корпоративни обучения на тема онлайн медии, PR, маркетинг и реклама в интернет. Прякорът й Smiling се появи в средата на 90-те, а в блога си smiling.webreality.org често пише и за театър. Попитахме я какво би посетила в Нощта не театрите. Вижте какво ни разказа: 

Театърът е магия. За мен тази магия ми помага да търся, да намирам, да откривам, да разгадавам света и себе си.

В магическата Нощ на театрите 2015 бих си пожелала да съм…

На Pecha Kucha Sofia vol.13 – „The magic called…“ в НБУ, защото винаги магьосниците, които правят театър, са ме възхищавали и искам да ги срещна и разпитам.

Да гледам „За мишките и хората“ по Джон Стайнбек в Дом на културата „Средец“, защото това е любимо произведение, чиято интерпретация в роден контекст ми е любопитна.

Да слушам „Пеперуда в камбана” – концерт-лабиринт за оркестър от тишинавти, защото „Театър на сетивата София” и „Институт за изследване на тишината” винаги ме изненадват приятно и знам, че тишината също е важна, както и музиката.

Да гледам „Гео“ по романа на Христо Карастоянов „Една и съща нощ. Дневник на един роман“ в Народния театър, защото е ново и интересно представление.

Пожелавам всеки да намери своята магия в театъра.

И успех на Нощта на театрите!