Нощ на театрите с предизвикателство към любителите на театъра

0
0

Третото издание на инициативата Нощ на театрите ще покани всички почитатели на театралното изкуство по един различен и специален начин да се докоснат до него. Организаторите събират историите на театралните любители в платформата # I LOVE THEATRE под формата на видео.

В началото на месеца посланиците на Нощта ще предизвикат хората, които обичат театъра, да споделят своите театрални истории. Амбицията на # I LOVE THEATRЕ е да се превърне в комуникационна платформа, концентрирана най-вече в социалните мрежи, в която може да се включи всеки с отношение към театъра и в кратко непрофесионално видео да разкаже своята „история“ за театъра.

Целта е да споделим любовта към сценичното изкуство. Така платформата ще събере емоционални, провокативни, цветни, очаквани и неочаквани истории на хората, които обичат театъра, живеят с театъра и театърът е част от живота им, независимо дали са само зрители, или са запретнали ръкави в кухнята зад сцената.

Двама от посланиците на инициативата Дарин Ангелов и Владимир Карамазов вече разказаха своите театрални истории и се включиха в платформата # I LOVE THEATRЕ.  За да го направите и вие, изпратете своето видео на имейл адрес [email protected].

Очаквайте скоро и театралните истории на нашия екип.

Тази година Нощ на театрите ще се случи на 21 ноември в 18 града – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Шумен, Сливен, Ямбол, Благоевград, Хасково, Казанлък, Димитровград, Перник, Търговище, Силистра, Смолян.