Неповторимата Стоянка Мутафова на 95: “Голямо нещо е любовта!”

0
0

Днес неуморната Стоянка Мутафова навършва 95 години! Няма човек в България, който да не обича тази изумителна жена! С над 50 постановки и 30 игрални филма зад гърба си, днес тя е кандидат за книгата на Гинес за “Най-възрастната активно играеща актриса”! Няма нужда от повече думи, щастливци сме, че все още можем да се радваме на един толкова голям и свещен талант!

Стоянка Мутафова празнува 93Ето какво споделя Стоянка Мутафова за своя 95-ти рожден ден пред bTV:

Винаги съм знаела, че ще живея дълго. Просто го знаех. Усещах го. На тия години добре, че още виждам и съм жива… колко още, не знам.”

Най-щастливият момент…

“Най-щастливият ми момент е раждането на дъщеря ми. Такова неописуемо щастие! Обаче тя не изглеждаше щастливо дете и за това съм виновна аз – много бях отдадена на театъра…” 

Любовта…

Имала съм много големи любови, не съм от хората, които имат само една любов. Но при Нейчо спрях. Имаше голям талант, но не го извади никога. След Нейчо аз не съм се докоснала до мъж. Но докато го срещна… щом обичам някого – там съм! 6-7 големи любови съм имала и обикновено са свършвали трагично. Без любов не мога да си представя живота. Голямо нещо е любовта. Когато съм била влюбена, съм правила най-добрите си роли.

Днес Стоянка Мутафова ще излезе на сцената “Сълза и смях”, за да завладее за повредн път публиката с “Госпожа стихийно бедствие”.

Нашият екип пожелава на актрисата здраве, още много роли и още много поводи за любов! Обичаме Ви!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here