Националното турне на Христо Шопов продължава

0
0

След дълго отсъствие от театралната сцена актьорът Христо Шопов отново превзе сърцата на родната публика със своето национално турне, което започна това лято. Представлението, с което гастролира Шопов, се казва “Догодина по същото време”, а сценичната му партньорка е любимата ни Лилия Маравиля. Няма как комбинацията от двама обичани и безкрайно талантливи актьори да не е завладяваща. След летния успех националното турне продължава и пред месеците октомври и ноември. Да се готвят Казанлък, Ботевград, Бургас, Варна, Добрич, Враца, Плевен и Благоевград!

В пиесата „Догодина по същото време”  две търсещи се и отдадени една на друга души откриват пресечна точка извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра, превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване – година след година. Вдъховяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони.

Бърнард Слейд създава пиесата през 1975 г. Играна е над 1400 пъти на Бродуей! Не малко са и наградите. Не се съмняваме и в днешния успех на постановката. В ролите на Джордж и Дорис са Христо Шопов и Лилия Маравиля, режисьор на постановката е Георги Михалков, музиката е на Иван Драголов, за костюмите и сценографията се грижи Антония Попова, а процуденти са Владислав Карамфилов и Лилия Грънчарова.

Ето и къде можете да гледате “Догодина по същото време”:

Казанлък – 18 октовмри

Дом на културата „Арсенал” – Казанлък

Ботевград – 24 октомври 

Народно читалище „Христо Ботев 1884”

Бургас – 26 октовмри

Културен дом на Нефтохимика – Бургас

Варна –  27 октомври

ДТ ’’Ст. Бъчваров” – Варна – Основна сцена

Добрич – 28 октоври

Концертна зала ,,Добрич”

София – 31отомври

Сити Марк Арт Център

Враца –  1-ви ноември

Народно читалище “Развитие”

Плевен – 7 ноември

Читалище “Съгласие 1869”

Благовград – 16 ноември

Зала “Пейо Яворов” АУБ

Всяко представление е с начален час 19:00. Билети могат да бъдат закупени на място или на Eventim.bg. Повече информация за турнето има и тук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here