„Нарисувай/напиши ми Коледа“ в „Перото“

0
0

Литературен клуб „Перото“ обявява своята коледна инициатива със заглавие „Нарисувай/напиши ми Коледа“. Екипът на НДК кани всички посетители на „Перото“ да се включат, създавайки своето коледно пожелание, своята приветлива коледна история и коледна картичка или украса за предстоящите (весели) празници. На масите в „Перото“ ще намерите нашите листове и моливи, които очакват вашето коледно вдъхновение.

Инициативата стартира на 22 ноември и ще продължи до 21 декември.

Подбрани текстове и рисунки ще бъдат включени в оригинални, собственоръчно направени малки книжки, а друга част от творбите ще се превърнат в коледната украса на литературния клуб и ще бъдат част от празничната атмосфера на „Перото“.

На 10 декември от 19:00 часа в „Перото“ ще бъде официалното представяне на авторските творения. Тогава стартира и набирането на книгите за благотворителната кампания в полза на Дома на ветераните на културата и изкуствата в София.

Всеки желаещ да подкрепи каузата на „Перото“ може да го направи до 21 декември като закупи някоя от книгите, които се продават в литературния клуб. Вместо нея ще получи като подарък една от уникалните авторски книжки, а закупената книга ще бъде предадена на Дома на ветераните на културата и изкуствата.

Подарете усмивки за Коледа : ))