Намаление на цените на билетите в Театър “Българска армия”

0
0

За поредна година Театър „Българска армия” дава възможност на своите зрители да се възползват от празнични намаления, които биха били чудесен коледен или новогодишен подарък. А защо не и двете? На 25 ноември /”Черният петък”/, 26 ноември /„Черната събота”/ и 27 ноември /Обикновената неделя/ касата на Театър „Българска армия” ще продава билети за всички представления от афиша на Театъра* за ноември, декември и януари на цена от 7 лева!

А какво може да гледате там?

„ОТЕЛО” – спектакъл без излишни „финтифлюшки“, подобно на съвършено шлифован скъпоценен камък, сияещ със строга, но магнетична светлина. Историята на пълководеца Отело, неговата невинна Дездемона и коварният Яго – вечна история за любов, измама, ревност и смърт.

„ПИСМО ДО КАСАНДРА“ е история за двама влюбени, разделени от войната. Съдбовното писмо, което получава Вера от фронта, успява да събуди ясновидската й дарба, разкривайки й една истина, която нейният любим Жозе би искал да скрие от самия себе си.

 „СТРЕЛЯЙТЕ ПО АРТИСТА” – комедийна история за двама пътуващи артисти – Щастливцев и Нещастливцев, които се озовават в имението на лелята на Нещасливцев – Гурмижка. Там стават свидетели на нелепи драми, свързани с нейното богатство. Комедията показва една загадъчност в интригите и живопистност в отношенията, което ни държи нащрек, подобно на онези филми със сюжети в провинциалните британски имения.

„В ПОЛИТЕ НА ВИТОША” – драма написана преди повече от 100 години от гениалния П. К. Яворов. Елате и станете свидетели на една историческа любовна история, вплетена в политическите интриги и проблеми, които са актуални и до днес.

 „ЙЕРМА” ще ви разкаже за водопада от чувства и мисли, който прелива във всяка жена, за даденото и недаденото, за търсенето и изгубването, за любовта и безразличието. В главната роля може да видите Радина Кърджилова.

Вижте цялата програма на www.tba.art.bg 🙂 


* Намалението важи само за продукции на театър

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here