Намаление на билети в Сатирата и Народния театър

1
0
През май – месецът на българската култура и писменост, Сатиричен театър  „Алеко Константинов“ ви предоставя възможност за билети на промоционални цени.

Само на цена от 8 лв. може да гледате на сцената една от най-обичаните български актриси – Стоянка Мутафова. В „Столетие мое“ тя се развихря като жена с неустоим чар, наложила се сред висшето общество.

„Едно малко радио“,  „Тенор под наем„, „На другата сутрин“, „Златният телец“,   „Лека форма на тежка депресия“,  „Прах в очите“,  „Сърцето е заложна къща“, „Бясна, кривогледа и лакома“, „Танго за теб“.

„Волпоне“ – една от най-големите и известни сатирични комедии в световната драматургия, също можете да гледате на промоционална цена. Писана преди повече от 400 години, тя не е загубила нищо от блестящия си хумор. Броени дни преди това съвременната комедия „Бурундага“ ще ви покаже стойността на истината, в която ще видите замесена Алекс Сърчеджиева.

Снимка: представлението „Волпоне“

За други представления като „Не всеки крадец е мошеник“, „Операцията“,  „Убийство в експреса“, „Bella Donna“, „Тиква!“ може да закупите билети на цена от 10 лв.

Народен театър „Иван Вазов” също обявява специални цени на билетите до края на театралния сезон 2014/2015. Билети за Голяма сцена са 10 лв., а за Камерна сцена и Сцена на IV етаж – 8 лв. Като цените не важат за премиерните спектакли: „На ръба”, „Каквато ти ме искаш”, „Жана”, „Добри хора” и „Две“.

Comments are closed.