Намаление на билети в Сатирата и Народния театър

1
0
През май – месецът на българската култура и писменост, Сатиричен театър  “Алеко Константинов” ви предоставя възможност за билети на промоционални цени.

Само на цена от 8 лв. може да гледате на сцената една от най-обичаните български актриси – Стоянка Мутафова. В “Столетие мое” тя се развихря като жена с неустоим чар, наложила се сред висшето общество.

“Едно малко радио”,  “Тенор под наем“, “На другата сутрин”, “Златният телец”,   “Лека форма на тежка депресия”,  “Прах в очите”,  “Сърцето е заложна къща”, “Бясна, кривогледа и лакома”, “Танго за теб”.

“Волпоне” – една от най-големите и известни сатирични комедии в световната драматургия, също можете да гледате на промоционална цена. Писана преди повече от 400 години, тя не е загубила нищо от блестящия си хумор. Броени дни преди това съвременната комедия “Бурундага” ще ви покаже стойността на истината, в която ще видите замесена Алекс Сърчеджиева.

Снимка: представлението “Волпоне”

За други представления като “Не всеки крадец е мошеник”, “Операцията”,  “Убийство в експреса”, “Bella Donna”, “Тиква!” може да закупите билети на цена от 10 лв.

Народен театър „Иван Вазов” също обявява специални цени на билетите до края на театралния сезон 2014/2015. Билети за Голяма сцена са 10 лв., а за Камерна сцена и Сцена на IV етаж – 8 лв. Като цените не важат за премиерните спектакли: „На ръба”, „Каквато ти ме искаш”, „Жана”, „Добри хора” и „Две”.

1 коментар

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here