Младежки театър “Николай Бинев” с първа премиера за сезона

0
0

„Разделяме двойки” на Тристан Птижирар ще можем да видим на сцената на Младежки театър „Николай Бинев” в началото на новия сезон. Премиерата ще е на 13 септември, когато официално театърът ще отвори отново за своите зрители. Режисьор на постановката е проф. Здравко Митков, а актьорският състав включва Михаил Билалов, Искра Донова и Николай Луканов.

Разделяме двойки

„Разделяме двойки” е комедия, в която с лек хумор и доза мистерия показва нещата от живота, такива каквито са за всички нас. Сюжетът проследява историята на Ерик (Михаил Билалов), който професионално се занимава с това да се разделя с нежните половинките на други мъже, които нямат смелостта да направят това сами, но сега е изправен пред една малко по-специфична ситуация… В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена. Те се срещат отново след 7 години по необичаен начин и пред тях се отваря цяла палитра от спомени и чувства, от които техните персонажите се опитват да избягат.

Разделяме двойки

Пиесата се поставя за първи път на българска сцена. Авторът – Тристан Птижирар, е сред номинираните за наградата „Молиер” в категорията за „най-добър жив франкофонски автор”  през 2015 г.

Определено това е един силен старт за Младежки театър, който нямаме търпение да видим!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here