Младежки театър „Николай Бинев“ играе на открито на Платформа А6, НДК

0
0

Платформа А6 в Парка зад НДК ще посрещне представления за деца и възрастни на Младежки театър „Николай Бинев”„Пинокио” и „Разделям двойки по домовете”. Вълнуващи мигове и лятно настроение очакват малките и големи зрители. Летните театрални срещи с публиката ще се състоят в новото мултифункционалното пространство на открито при строго спазване на противоепидемичните мерки.

Историята за дървеното човече Пинокио е позната и любима на всички деца. Дървената кукла, изработена от майстор Джепето, ще се превърне в истинско момченце на сцената. Малките любители на вълшебството ще преживеят истинско приключение на 12 и 19 юли от 11:00 ч.

Сред репертоара на Младежкия театър е и постановката „Разделям двойки по домовете” с участието на актьорите Михаил Билалов, Искра Донова и Николай Луканов. С лек хумор, доза мистерия и преплитане на различни чувства, постановката обещава едно истинско забавление над ежедневните ситуации. Двама влюбени ще се срещнат отново след 7 години, но по изключително необичаен начин. Какво ще се случи, разберете на 7 и 14 юли от 20:00 ч.

Билети за „Пинокио” може да закупите тук.

Билети за „Разделям двойки по домовете” тук.