Майсторски клас по създаване на филм стартира през ноември

1
0

Майсторски клас по създаване на филм ще стартира на 16 ноември в Киноцентър “Ню Бояна”. Продуцент на програмата ще бъде Голан Рамраз – един от най-изтъкнатите сценаристи и продуценти. Ментори в различните кино департаменти ще бъдат професионалисти с опит в международните продукции, осъществени в България.

Рамраз, освен носител на филмови награди, има опит като директор на продукция и изпълнителен продуцент в Marvel Studios, Kadokawa Pictures USA (“Пропуснато обаждане”) и компанията на Дъг Лаймън Hypnotic Entertainment. Преди това работи едновременно за компаниите Creative Artist Agency и Abram Artist Agency. Преподава кино в университети по целия свят, основател е на няколко организации свързани с кино, работи с едни от най-извесните актьори, като Анджелина Джоли и Брат Пит.

До 21 декември курсистите ще могат да участват в създаването на пълнометражен игрален филм. Първата седмица ще се занимават с практически инструкции, през втората с предподготвителния период за заснемане. От третата до петата седмица ще се проведе снимачният период. Тогава участниците ще натрупат опит за всяка една от ключовите позиции по време на снимачния процес и ще се използват инфраструктурата, техниката, сетовете, гардероба и реквизита на киностудиото.

Може да кандидатствате с автобиография и кратко мотивационно писмо на [email protected] Местата са ограничени – побързайте!

1 коментар

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here