LoveTheatre и UpGrade U се обеденяват с обич към изкуството

0
0

Кампанията “Месец на театъра” традиционно дава шанс на всеки, който се вдъхнови, да напише есе по тема свързана с театъра. Тази година LoveTheater избра тя да бъде за “Ролята на зрителя в театъра днес”. Победителят ще получи безплатен едномесечен актьороски курс, организиран от UpGrade U. Есето класирано на второ място ще има възможност за 30% отстъпка от техен курс по желание, но заедно със третия подгласник ще могат да посетят еднократно актьорския им курс. Повече за конкурса и останалите награди може да прочетете тук: https://goo.gl/0alWVe

А кои са всъщност нашите специални партньори UpGrade U?

Това е инициатива и школа за свободни души, които вярват, че винаги има време да се развиваш, да дадеш воля на творческото в теб и да бъдеш по-доброто си Аз.„НаДгради се, награди се“ е не просто слоган, а лична кауза на хората, които стоят зад инициативата, убедени в това, че всеки обичащ себе си човек ще намери време да поработи над  мечтите си и тяхното осъществяване. Да се наГрадим с време за себе си в забързаното ежедневие е нещо, което често забравяме да правим, притиснати от куп задачи. А не е ли това, към което се стреми душата ни, за да се събуждаме заредени и готови за нови малки победи?

Инициативата предлага уютна и вдъхновяваща среда, в която „уж случайно“ се „надушват“ хора, със сходни интереси, които вибрират на еднакви честоти, споделят, обменят идеи, мечтаят и израстват заедно!
Всеки, който имате желанието да се развива творчески, има възможността да го направи в няколко направления. За любителите на модата, които искат да я превърнат в свое хоби или ново бизнес начинание, екип от дизайнери са готови да предадат своя практически опит в неформална среда, зареждайки с ударна доза вдъхновение.

Зад артистичните личности с афинитет към театъра и киното застават режисьори и актьори, които с искрено желание и ентусиазъм отворят широко вратите  към нови знания, партньорства и артистични проекти.

И не на последно място, за всеки тръгнал по пътя на личностното израстване и свобода са специално разработените курсове и уъркшопи. Пътят към свободата е индивидуален процес, който за всеки идва в различен етап от живота му, но пък този път е по-лек и приятен, когато по него срещаш хора, като теб, с които да го извървиш рамо до рамо.

Курсовете, които предлага UpGrade U са:
– Себреализация чрез актьорско майсторство
– Курс по телевизионен сценарий
– Актьорско майсторство за кино
– Основи на видеозаснемането /операторско майсторство/
– Кино режисура и драматургия
– Курс по музикална композиция
– Публична реч
– Моден брандбилдинг или как да изградим собствена модна марка
– Моден дизайн – практически курс

А Вие кой бихте избрали? 🙂

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here