LoveTheater.bg с ново лого и нов сайт

0
0

Като едно дете на четири години, които и LoveTheater скоро навърши, екипът на сайта свободно бяга по театралните поляни и със своята детска чистота не се свеним отново да извикаме силно „Обичаме театъра!“. След близо две седмици, прекарана зад кулисите, се завръщаме в глобалното интернет пространство с нова визия и напълно нов сайт. Свалихме прекрасните си бели и пепелно-червени спомени, качихме градусите на настроението и инсталирахме декорите в черно и жълто.

Художник на логото и бранд идентичността е Радослава Боор. Не сме сигурни дали това момиче е художник или същинска самодива под прикритие. От километри тя затанцува в нашия ритъм и се сля с хоризонта на нашите вълни – с нейна помощ вече има частица от нас не само в текстовете, които пишем тук, но и във визията на логото. Имахме си и тайно гласуване, в което – познайте – всички избрахме този вариант. Защото това е всяка една от нас – енергична, въодушевена, търсеща, и откриваща!

„Решихме да ребрандираме изцяло сайта, защото търсихме визия, която да отговаря повече на нас, на нашата енергия. Нещо свежо и модерно. Благодарни сме на Радослава, че без да казваме нищо, само от наблюденията върху сайта, ни е усетила много точно и постигнахме този чудесен резултат.“, споделя Мирена Керезова, създател на LoveTheater.bg

В логото ни пък скочи ей този сладур. Държи ни на земята по своему, но и ни хваща за ръка, за да подскочим заедно! Обещаваме си още повече свобода – на словото, на душата, на темите за изкуство, на гмуркането в свободен стил в нови-новенички водопади от думи и потоци от случки и важни събития. СКОК!

В своята същност LoveTheater остава почти недокоснат от промени. Още от началото си – съшит от емоциите след посещенията на постановки – водещи са авторските ни РЕВЮТА. Ще продължаваме да ви информираме за всички НОВИНИ, които грабват и нас. С любимите ви ИНТЕРВЮТА пак ще гледаме през очите на създателите на изкуството. Продължаваме да следим и какво се случва на СЦЕНАТА. Тук вдигаме завесата на нови хоризонти – отваряме нов раздел за град ПЛОВДИВ – не само защото е Европейска столица на културата за 2019, но и защото под тепетата още от Античността театърът е живот. В крак сме с всичко случващо се дори по време на АНТРАКТ.

Благодарим Ви, скъпи приятели, че сте с нас и ни давате смисъл да се развиваме и променяме само в положителна посока! Хайде! Време е – скачаме право в залата на първи ред! Идвате ли?