LoveTheater.bg празнува рожден ден – 1 година „От любов към театъра“

1
0

На този ден преди една година публикувахме първия си материал. Тогава дори не предполагахме, че екипът ни ще се разрастне толкова, а специализиран сайт за театър у нас ще събере хиляди последователи. Вече 12 месеца ние споделяме любовта към театъра с нашите читатели, споделяме я с Вас, за да Ви заразим с магията, наречена изкуство.

През тази една година ние Ви разказахме над 440 истории – тъжни, забавни, драматични, любовни, интересни, скандални и най-вече истински и лични. Срещнахме Ви с десетки популярни и нови лица от театралната сцена у нас. Направихме Ви съпричастни към нашите истории, преживявания и емоции.

Каузата „От любов към театъра“ започна на 7 януари, когато аз, Никея и Дени Димитрова, първоначалният екип на сайта, създадохме това малко кътче в онлайн пространството, което днес вече се превърна в платформа за сценичното изкуство. Нашата цел и тогава, и сега си остава непроменена – да пречупваме случващото се на сцента през призмата на зрителя.

Ще отпразнуваме рождения ден на LoveTheater.bg на 24 януари. Но тази вечер няма да е просто парти, а кауза, каквато е и самият сайт. Екипът ни е изграден от млади хора, търсещи промяна, но никога не забравяме, че корените и традициите трябва да се уважават. Затова ще подкрепим Дома за ветерани на изкуството и културата в София. На събитието под надслов „Сподели спомена с LoveTheater.bg“ ще се събират средства за хората, отдали живота си на театъра, музиката, изобразителното изкуство.

Рожденият ден ще отбележим в клуб C2H5OH, който от години е център за срещи на любителите на театъра и подкрепя нашата кауза. Партньор на събитието e балканския винен форум The Balkans International Wine Competition.

Очаквайте скоро и информация как може да спечелите покана за двама за първият рожден ден на LoveTheater.bg

Ето и част от нащата история в снимки:

 

Comments are closed.