Летен коктейл от сатира и танци с Нешка Робева и Влади Въргала

0
0

В началото на септември, когато лятото продължава, но слънцето вече не е така безпощадно, можем да съчетаем почивката си на българското Черноморие с малко изкуство. Нешка Робева и Влади Въргала ни „забъркват“ летен коктейл от сатира и танци в спектакъла си „Разбъркай го, да се оправи“ на 3 септември в Летния театър във Варна и на 5 септември в  Летния театър в Бургас.

„Разбъркай го, да се оправи“ е увлекателен комедиен спектакъл, защото съчетава в себе си неща, все интересни и близки до човека. Има сатира, има танци, има и сюжет, изпълнен с вечните житейски въпроси: Всичко е пари или всичко е любов? Историята е динамична и нестандартна, като сменя ролите на двата пола и превръща мъжете в жени. Водещи в сюжета са двата контрастни образа на Крилатия и Рогатия, които слизат на земята заради един облог. Но дали всеки един от тях ще докаже своето твърдение и кой ще спечели залога?

Режисурата на Влади Въргала и хореографията на Нешка Робева обещават завладяващ спектакъл. А всеки, който иска свежа глътка изкуство след жаркия ден, може да си закупи билети от Варна – касата на Летен театър и ДКС; и от Бургас от касата пред общината. Билети и за двете представления можете да откриете и в мрежата на EVENTIM.BG.